Cazare

Fishing Park vă pune la dispoziție 4 căsuțe, cu 11 locuri de cazare în total.
Toate căsuțele sunt dotate cu saltele ortopedice Ambianța de 24 cm, astfel încât somnul Dvs. va fi unul de vis, într-o locație de vis! Lengeria de pat este de tip hotelier, albă, mereu curată. Plapuma groasă vă va ține de cald și în zilele târzii de noiembrie. În căsuță persistă miros de lemn natural! Toate căsuțele sunt poziționate direct pe mal, la 8m de apă.


Căsuța 1: 4 persoane, cu 2 dormitoare supraetajate de 1.6x2m si 1.4x2m. Perfectă pentru un cuplu cu 1 sau 2 copii. În fața căusuței aveți masă și scaune (foișor deschis), sub umbra a 4 salcii.

Căsuța 2: 2 persoane, cu un dormitor de 1.6x2m. Perfectă pentru un cuplu. Căsuța dispune de foișor deschis iar copacii din jurul ei sunt încă mici (recomandă să aveți o umbrelă de soare).

Căsuța 3: 3 persoane, cu 3 paturi de 0.8x2m, aranjate pe perimetrul căsuței. Perfectă pentru 3 pescari înrăiți. Căsuța dispune de foișor deschis iar copacii din jurul ei sunt încă mici (recomandă să aveți o umbrelă de soare).

Căsuța 4: 2 persoane, cu un dormitor de 1.6x2m. Perfectă pentru un cuplu. Căsuța dispune de foișor deschis, iar copacii din jurul ei sunt încă mici (recomandă să aveți o umbrelă de soare).

Check-in: ora 17
Check-out: ora 15
(puteți pescui în continuare, însă se eliberează căsuța pentru a face ordine)

Prețuri pentru 22h:
Căsuța 1
, 4 persoane – 900 lei
Căsuța 2
, 2 persoane- 700 lei
Căsuța 3
, 3 persoane- 800 lei
Căsuța 4
, 2 persoane- 700 lei

Vă așteptăm ^^

Localizare în Google Maps

Vezi mai jos harta statică

CONTACT

Lacul este localizat în s. Clișova, r-nul Orhei, la 75 km de mun. Chisinău, 78 km de mun. Bălți și 28km de mun. Orhei, intrarea de pe traseul național R6 (Orhei-Bălți) , prin s. Ciocâlteni, apoi pe lângă biserica din s. Clișova, unde sunt și indicatoare Fishing Park.

Adresa:

Orhei, s. Clișova, Republica Moldova

Telefon:

078090770

069135743

Grafic:

Sezon: Luni-Duminică
Extrasezon: Sâmbătă-Duminică

Consultați Taxe și regulament

  907 Theme

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec condimentum accumsan ligula, non commodo dolor varius vitae.

  Morbi dapibus neque a mauris sodales bibendum. Phasellus at ornare tellus. Suspendisse consectetur laoreet diam eleifend interdum.

  Learn More »

  Latest Posts

   No Posts To Display

  Recent Portfolio

   No Posts To Display

  Contact Info

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec condimentum accumsan ligula, non commodo dolor varius vitae.

  Morbi dapibus neque a mauris sodales bibendum. Phasellus at ornare tellus.

  Social Links

  © Fishing Park Clișova All Rights Reserved 2024 - Powered By WordPress